Maison M.
Fine Leather 09/233 30 05 Donkersteeg 17, 9000 Gent info@maisonm-m.be
Fine Clothing 09/310 85 20 Donkersteeg 20, 9000 Gent info@maisonm-m.be
Open Ma - Zat 10u00 - 13u00 13u30 - 18u00
 

Accessoires

Laurence Delvallez

Laurence Delvallez is een Belgische ontwerpster met oog voor stijlvolle accessoires. Ze houdt van soberheid en tegenpolen. Dat merk je aan haar uitgebreide creaties. Elk juweel uit haar collectie getuigt van haar gevoel voor esthetiek en mode. Ze laat zich steeds inspireren door de nieuwste trends en dit resulteert in één voor één unieke juwelen.

Qudo

Qudo is een Duits bedrijf waarbij tijdloze elegantie en precies uitgekozen materialen verenigd worden tot een perfecte harmonie.

Ze hebben een collectie in lederen armbanden, handgemaakt in Duitsland met het fijnste Italiaanse nappaleder en afgewerkt met magneetjes in chirurgisch staal.

Daarnaast hebben ze ook een prachtige collectie in ringen, steeds vervaardigd in chirurgisch staal. Dit heeft het voordeel dat ze anti-allergisch zijn en dat iedere modebewuste dame deze ring kan dragen. Alleen, of als statement met meerdere gecombineerd.

Nathan-Baume Accessoires

Nathan richt zich niet enkel op het uitwerken van schoenen en handtassen maar heeft ook een heel uitgebreid gamma in kleine accessoires zoals portefeuilles en geldbeugels. Nathan richt zich zeer sterk op de modetrends en zal dus ook steeds exclusievere lijnen op de markt brengen, naast hun basiscollectie. Zij durven met fijne materialen spelen waardoor deze perfect aansluit bij de collectie van de handtassen.

Epice Sjaals

De Deense ontwerpers Dess Nielsen en Jan Machenhouer achter het merk Epice is gebaseerd i Parijs en ontwerpt sjaals, tassen en vesten. Maison M. heeft er voor u een top selectie sjaals uitgekozen die mooi aansluit bij onze collectie kledij.